Kävin läpi lankakokoelmaani ja olihan niitä, mutta ei tarpeeksi. Paljon on ruskeaa lankaa samoin mustaa ja punaista, olenkohan hiukan kaavoihin kangistunut noiden värien suhteen? Toki löytyi muutama valkoinen kerä Novitan Suvi-lankaa (joka menee Esther-kassiin) sekä vaaleansinistä Novitan Palmaa, mutta siihen se värloisto sitten loppuikin. Pitäisi varmaankin ottaa oikein asiakseen mennä kauppaan ostamaan erivärisiä lankoja vaikka niille ei olisikaan käyttöä juuri nyt.

Puikkojakin löytyi monia kappaleita... Suurin osa on varmastikin tarttunut mukaan ala - ja ylasteen käsityötunneilta kun näyttävät olevan niin kolhiintuneita : D Tarvitsisi varmaankin värkätä sellainen puikkopussukka... Muistelisin, että jossakin käsityökirjassa, joka pölyttyy tuolla hyllyssä, taitaa olla ohjekin sellaiseen pussukkaan. Siis lankakaupan kautta kangaskauppaan ; )

Tarvitsisi saada tässä viikonlopun aikana sukulaisten lahjat valmiiksi. Teen heille tällaisia neulahuovutettuja koriste sydämiä.

300379.jpg

Jokaisen pakettiin menee punainen ja valkea sydän. Kolme paria tarvitsisi vielä tedä, mutta mkun ei saa aikaiseksi. 

Pakettikortit olen tehnyt myös itse. Ostin Tiimarista puunvärisiä poroja/hirviä ja maalasin ne itse ja kirjoitin kultatussilla tervehdyksen. Liimasin porot kuumaliimalla pahviin ja reunustin kultaisella.

300382.jpg

Josko tästä menisi tekemään tuon Esther-kassin niin valmiiksi, että pääsee ostamaan kahvat : )

-Martse    300405.jpg