Hirmu vähän on tullut joulukortteja tänä vuonna, vielä vähemmän kuin viime vuonna. Viime jouluna sateli sitten pitkin aattoa hyvän joulun toivotus tekstareita, niiltä, joilta korttia ei ollut tullut. saimpa muutaman toivotuksen sähköpostiinkin. Omasta mielestäni olisi kiva saada niitä perinteisiä kortteja. Muistan kun olin pieni ja äiti laittoi kaikki saamamme joulukortit keittiön senälle kauniisti, niistä oli ihan hurjasti. Noilla saamillani viidellä kortilla ei paljon keittön seiniä koristella kauniisti. Onko tosiaankin niin, että tekstiviestit ovat korvanneet perinteiset joulukortit?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

No empä ole saanut mitään aikaiseksi sitten tuon Esther-kassin. Työvuorot kun ovat painottuneet iltaan, niin ei ehdi. Mutta ajattelin tänään aloittaa ystävälle joulu/synttärilahjaksi lupaamani pitkävartiset villasukat... Onneksi hänellä on synttärit vasta 27. päivä niin varmasti ehdin ; )

Äitini ihastui tekemääni kassiin ja pyysi minua tekemään samanlaisen itselleen. Värivaihtoehdoiksi antoi mustan ja ruskean. No minäpä lähdin sitten metsästämään ja harmikseni sain todeta, että ainakaan VapaaValinnassa ja Anttilassa ei ole ruskeaa lankaa muuta kuin 7veikassa yms. tuon tyylisissä langoissa... Ei siis Novitan Suvina (josta jo tekemäni kassin on), ei Novitan Kotiväki-lankana... Onkohan niitä edes ruskeita? No metsästys jatkuu. Mustana löysin sentään.  Jokos tässä pyhien aikaan saisi jotakin kunnolla aikaiseksi : )

-Martse   300405.jpg